نيروهاي مقاومت امروز جمعه موفق شدند کنترل شهرک راهبردي «الديرخبية» را به صورت کامل به دست گيرند؛ شهرکي که يکي از مهمترين شريانهاي امدادرساني به تروريستهاي جبهه النصره در ريف دمشق است.
به گزارش هفت چشمه به نقل از فارس، نيروهاي ارتش سوريه امروز جمعه با عناصر تروريستي جبهه النصره در ريف دمشق درگير شدند.
وبگاه خبري «المصدر» گزارش داد که نيروهاي مقاومت موفق شدند کنترل شهرک راهبردي «الديرخبية» را به صورت کامل به دست گيرند.
اين شهرک که در محور «خان الشيخ» ريف دمشق قرار دارد در واقع يکي از مهمترين شريانهاي امدادرساني به تروريستهاي جبهه النصره در اين جبهه است.

اندازه واقعي
يک منبع نظامي در اين زمينه گفت: يگانها [ي سوري] پس از حملات توپخانه اي و هوايي گسترده از دو محور پيشروي کرده و موفق شدند ارتفاع الديرخبية را که تل الکتيبه نام دارد به دست گيرند.
به گفته اين منبع، در جريان يک عمليات حساب شده با خودروهاي زرهي، منطقه غربي اين شهرک آزاد شد و پس از آن نيروهاي مقاومت استحکامات تروريستها را در هم شکستند و اين شهرک را کاملا آزاد کردند.
اين منبع ميداني ادامه داد: در جريان اين عمليات شمار زيادي از تکفيريهاي النصره کشته و جنگ افزارها و مراکز آنان منهدم شد.
به گفته اين منبع، نيروهاي مقاومت پس از پاکسازي و تأمين امنيت اين شهرک، مواضع خود را در نقاط جديدي تثبيت کردند تا از اين منطقه به عنوان آغاز حملات خود استفاده کنند.
نيروهاي ارتش سوريه در همين محور، چند روز پيش منطقه «الوادي» را که در حد فاصل مناطق «المرانه و المقيلبيه» قرار دارد، آزاد کردند.
ارتش سوريه از آغاز ماه ميلادي جاري عمليات گسترده اي را به سوي خان الشيح آغاز کردند تا گروههاي تکفيري را از اين منطقه ريشه کن کند.
انتهاي پيام/